Kroon Keukens breidt uit en verwelkomt nieuwe verkoper

Kroon Keukens, al 10 jaar een vertrouwd gezicht in Hippolytushoef, blijft groeien en staat aan de vooravond van een mooie uitbreiding. Volgend jaar wordt de showroom flink verbouwd en komen er heel wat vierkante meters bij. Deze uitbreiding is een antwoord op de toenemende vraag van klanten en de ambitie van Kroon Keukens om een breder scala aan producten en diensten aan te bieden.

Tijd voor rust

Arie Kossen, het gezicht van Kroon Keukens, heeft in de afgelopen 10 jaar talloze klanten geholpen bij het realiseren van hun droomkeuken. Nu is het tijd voor Arie om het rustiger aan te doen. Hij blijft op de achtergrond actief, maar je zult hem minder vaak in de showroom zien. Gelukkig heeft Arie een uitstekende opvolger gevonden in Dennis Tesselaar.

Met meer dan 12 jaar ervaring in de keukenwereld en een achtergrond als interieuradviseur is hij vastberaden om klanten te helpen bij het creëren van de perfecte keuken. “Een keuken is niet alleen functioneel, maar ook een weerspiegeling van de levensstijl van de klant,” zegt Dennis. “Ik luister aandachtig naar hun wensen en kijk kritisch naar de details.”

Totaalconcept

Bij Kroon Keukens geloven ze in een totaalconcept dat de klant volledig ontzorgt. Dit betekent dat ze niet alleen de nieuwe keuken ontwerpen en installeren, maar ook de oude keuken verwijderen en de volledige afbouw verzorgen, inclusief elektra, stucwerk en tegelwerk. “We bieden een complete service” aldus Dennis.

Met de verbouwing van de showroom in aantocht, wordt de huidige collectie leeggeruimd. Dit biedt klanten een unieke kans om te profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen op showroomkeukens en diverse apparatuur.

 

Kroon Keukens breidt uit en verwelkomt nieuwe verkoper